Changing Air together!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is een belangrijk onderwerp voor bedrijven in deze tijd waarin duurzaamheid en het milieu steeds meer in de schijnwerpers staan. Bij ons bedrijf nemen wij MVO zeer serieus en we streven er voortdurend naar om ons bedrijf op een verantwoorde manier te runnen.

Wij geven terug aan de natuur

Bij ons bedrijf vinden we het belangrijk om iets terug te geven aan de natuur. Daarom planten we bij elke luchtbehandelingskast die we verkopen een boom. Op deze manier dragen we ons steentje bij aan een groenere en duurzamere wereld.

BEY-4-2
Groen op weg

Elektrisch wagenpark

We hebben ons volledige wagenpark elektrisch gemaakt om bij te dragen aan duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en minder CO2-uitstoot. Elektrische auto's zijn milieuvriendelijker en passen perfect bij ons streven naar een betere wereld.

IMG_9686

Duurzaam personeelsbeleid

Bij ons bedrijf is duurzaamheid een belangrijk onderdeel van ons personeelsbeleid. We investeren in de ontwikkeling en groei van onze medewerkers en betrekken hen bij onze duurzaamheidsdoelstellingen. We bieden een gezonde en veilige werkomgeving, flexibele werktijden en streven naar een diverse en inclusieve werkomgeving. Ons duurzame personeelsbeleid past perfect bij onze ambitie om een duurzaam en maatschappelijk verantwoord bedrijf te zijn.

Verduurzaming van onze werkomgeving

Verduurzaming van onze werkomgeving

We hebben onze panden voorzien van zonnepanelen, waarmee we zelfvoorzienend zijn in onze energiebehoefte en tegelijkertijd flink kunnen besparen op onze energierekening. Dit past perfect bij ons streven naar een duurzame en verantwoorde bedrijfsvoering.

0021___H_1814
ONZE TOEWIJDING AAN MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

MVO

Orange Climate respecteert mensenrechten in elke bedrijfsfase. Wij waarborgen eerlijke arbeidsomstandigheden voor al ons personeel. Onze activiteiten zijn gericht op minimale milieubelasting. We versterken actief onze lokale gemeenschappen. Hiernaast zie je hoe we dat doen.

Bouw mee aan een duurzame toekomst