#teamorange

Wie is TeamOrange?

Bij Orange Climate is elk lid van ons team een essentiële schakel in #teamorange. Onze naam weerspiegelt niet alleen onze identiteit maar onderstreept ook onze toewijding aan menselijke connecties en gezamenlijk succes. In de voorhoede van innovatie en duurzaamheid, blijft #teamorange de menselijke touch omarmen, waardoor we diepe, betekenisvolle relaties opbouwen met iedereen die we ontmoeten. Samen vormen we een kracht voor positieve verandering, gedreven door de overtuiging dat de beste resultaten komen vanuit een kern van authenticiteit en samenwerking. Met #teamorange aan het roer, bereiden we ons voor op een toekomst waar mensen altijd eerst komen.
Schermafbeelding 2024-02-26 135223
Marieke in de Metaal

Marieke over haar baan in de techniek

Vrouwen in de techniek zijn onmisbaar voor de toekomst. Het is belangrijk dat meer vrouwen kiezen voor een carrière in de techniek en dat de technische sector zich openstelt voor meer diversiteit. Vrouwen brengen vaak een andere blik op technische vraagstukken en kunnen daardoor voor vernieuwing zorgen. Het is van belang dat vrouwen worden gestimuleerd om te kiezen voor een technische opleiding en dat bedrijven zich actief inzetten om meer vrouwen aan te nemen en te behouden. Samen kunnen we zorgen voor een toekomst waarin de technische sector een afspiegeling is van de samenleving.

Orange Climate Drunen

Ben - Technische Commercieel Adviseur

Als onderdeel van #teamorange bij Orange Climate ervaar ik dagelijks hoe ons streven naar duurzaamheid en onze focus op menselijke connecties ons onderscheiden in de markt. Het is inspirerend om te zien hoe deze waarden niet alleen worden uitgedragen maar ook daadwerkelijk worden geleefd binnen ons team.
Portretfotografie Drunen – Holten (lowres) (127)
Orange Climate Holten

Tarkan - Logistiek medewerker

Ik ben bij Orange Climate komen werken als Allrounder in de fabriek. Ik wilde een aantal jaren geleden mijn werkgebied verbreden. Er is mij een opleiding aangeboden als Teamleider niveau 3 en logistiek supervisor niveau 4. Momenteel regel ik het logistieke proces in Holten.
Orange-Climate-3875-web
Orange Climate Holten

Jan - Customer service

Ik werk al 38 jaar bij het bedrijf. Dat heeft ook een reden. Voor mij is Orange Climate een flexibele werkgever waarbij ik de vrijheid krijg om mijn eigen dag in te delen. Er heerst altijd een goede sfeer.
Portretfotografie Drunen – Holten (lowres) (39)
Orange Climate Drunen

Kevin - Medewerker Magazijn

Tijd vliegt voorbij! Leuke collega's op de werkvloer en gevarieerd werk zorgen ervoor dat ik nog altijd met plezier naar het werk ga.
Portretfotografie Drunen – Holten (lowres) (154)
Schermafbeelding 2024-02-26 162552
Bekijk onze vacatures

Sluit je aan bij ons team

Vacatures